Χουλιαράκης: Μεγάλη η φορολογική επιβάρυνση - iefimerida.gr

Χουλιαράκης: Μεγάλη η φορολογική επιβάρυνση

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην παραδοχή πως η φορολογική επιβάρυνση συνεπών νοικοκυριών και επιχειρήσεων είναι μεγάλη προχώρησε ο Γιώργος Χουλιαράκης.

Από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τόνισε πως αυτό ενέχει υφεσιακούς κινδύνους για την οικονομία, ωστόσο, η κυβέρνηση έχει λάβει αντισταθμιστικά μέτρα.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η φορολογική επιβάρυνση των συνεπών και έντιμων νοικοκυριών και επιχειρήσεων είναι πραγματικά μεγάλη και αυτό εγκυμονεί κινδύνους. Ένας κίνδυνος είναι η υφεσιακή ροπή», τόνισε και πρόσθεσε:

«Η κυβέρνηση καταλαβαίνει πως οι φόροι είναι υψηλοί, αλλά δεν λειτουργεί εν κενώ. Έχει εργαλεία για να πετύχει τους στόχους της».

Ο κ. Χουλιαράκγς υποστήριξε πως η οικονομία πλέον έχει σταθεροποιηθεί.

«Οταν μια οικονομία έχει μεγάλο παραγωγικό κενό η πρόβλεψη είναι πως οι επενδύσεις θα έχουν δυναμικό ρυθμό μεγέθυνσης», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιωργος Χουλιαράκης φορολογία Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ