Ο Ζέκα επιλέγει Εθνική Ελλάδας - iefimerida.gr

Ο Ζέκα επιλέγει Εθνική Ελλάδας

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολα δείχνουν ότι ο Κάρλος Ζέκα πολύ σύντομα θα κληθεί στην Εθνική Ελλάδας, καθώς έχει κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες για να λάβει ελληνικό διαβατήριο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μίκαελ Σκίμπε έχει μιλήσει με τον Πορτογάλο, ενώ πρόσφατα στη συνάντηση με τους προπονητές των ομάδων της Super League, τα είπε με τον Αντρέα Στραματσόνι για το θέμα του Ζέκα, εκφράζοντας την επιθυμία του να πάρει σύντομα το ελληνικό διαβατήριο και να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο 28χρονος μεσοαμυντικός έχει καταθέσει ήδη τα απαραίτητα έγγραφα για να αποκτήσει το ελληνικό διαβατήριο και, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μέσα στον Νοέμβριο θα παραστεί ο ίδιος στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών.

Στη συνέχεια θα απομένουν τα γραφειοκρατικά, τα οποία δεν καθυστερούν πλέον την έκδοση διαβατηρίου, καθώς σε διάστημα 10-15 ημερών ολοκληρώνεται η διαδικασία. Άρα, λοιπόν, ο Κάρλος Ζέκα, εάν όλα κυλήσουν φυσιολογικά θα γίνει κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Και αναμένεται να κληθεί τον Μάρτιο (25/03) στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζέκα Εθνική Ελλάδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ