Ισως ό,τι πιο έξυπνο είδαμε τελευταία: Με αυτή την τσάντα τα χέρια γίνονται δαγκάνες όπως στα Lego [εικόνες] - iefimerida.gr

Ισως ό,τι πιο έξυπνο είδαμε τελευταία: Με αυτή την τσάντα τα χέρια γίνονται δαγκάνες όπως στα Lego [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πλέον όποιος αγοράζει Lego και φεύγει απο το μαγαζί με την σακούλα, τα χέρια του γίνονται αυτομάτως ίδια με τις κίτρινες δαγκάνες των Lego.

Γι' αυτό το «μαγικό», φρόντισαν οι, με έδρα τη Νέα Υόρκη, διαφημιστές και σχεδιαστές Junho Lee και Hyuan Chul Choi, οι οποίοι σχεδίασαν μια διαφημιστική τσάντα για κουτιά παιχνιδιών LEGO.

Ισως ό,τι πιο έξυπνο είδαμε τελευταία: Με αυτή την τσάντα τα χέρια γίνονται δαγκάνες όπως στα Lego [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Κρατώντας την, τα χέρια του αγοραστή παύουν να είναι χέρια ανθρώπου και μεταβάλλονται στην αμέσως αναγνωρίσιμη «πλαστική» δαγκάνα των χεριών μιας φιγούρας LEGO.

Στην κόκκινη τσάντα για ψώνια (από κατάστημα LEGO) που εμπνεύστηκαν, οι δυο νεοϋορκέζοι σχεδιαστές φρόντισαν στο πάνω μέρος της να έχουν προσαρμόσει δυο προσθήκες στο σχήμα της γνωστής κίτρινης δαγκάνας, οι οποίες κρύβουν τα χερούλια της τσάντας (αυτά στηρίζονται εσωτερικά).

Ισως ό,τι πιο έξυπνο είδαμε τελευταία: Με αυτή την τσάντα τα χέρια γίνονται δαγκάνες όπως στα Lego [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Καθώς ο αγοραστής πιάνει την τσάντα από τα χερούλια στο εσωτερικό της, οι καρποί του καλύπτονται από τα δύο κίτρινα LEGO χέρια.

Αρα αυτός που φέρνει το δώρο στα παιδιά, είναι μισός άνθρωπος και μισός Lego.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ lego σακούλα χέρια δαγκάνες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ