«Βαγγελίτσα»: Σε ένα vintage μαγειρείο στο Κολωνάκι φτιάχνουν τέλειο σπιτικό φαγητό -Κάνουν και ντελίβερι [εικόνες] - iefimerida.gr

«Βαγγελίτσα»: Σε ένα vintage μαγειρείο στο Κολωνάκι φτιάχνουν τέλειο σπιτικό φαγητό -Κάνουν και ντελίβερι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μην μου πείτε ότι δεν σας βασανίζει το ερώτημα «τι θα φάω σήμερα;» . Ειδικά αν δεν έχετε οικογένεια, δεν μπαίνετε εύκολα στον κόπο να μαγειρέψετε. Έτσι οι επιλογές σας περιορίζονται δραματικά και τις περισσότερες μέρες καταλήγετε να τρώτε πρόχειρα, ή να παραγγέλνετε απ’ έξω.

Τα παλιότερα χρόνια υπήρχαν οικογενειακά μαγειρεία που φρόντιζαν σε καθημερινή βάση τους τακτικούς τους πελάτες, ανανεώνοντας συνέχεια τον κατάλογό τους χάρην ποικιλίας. Σήμερα όμως είναι αρκετά δύσκολο να βρεις ένα μαγαζί με «σπιτική» φιλοσοφία, που θα σου εξασφαλίσει το καθημερινό σου γεύμα. Κι αν δεν πέσεις στο λάθος του να τρέφεσαι καθημερινά με junk food, συχνά θα διαπιστώσεις ότι έχεις δοκιμάσει τα πάντα από το εστιατόριο της γειτονιάς σου.

Αυτό μάλλον σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι του vaggelitsas.gr και δημιούργησαν ένα ιδιαίτερο delivery food store, προσφέροντας στους εργένηδες και τους πολυάσχολους νόστιμα φαγητά, που θα θυμίσουν την κουζίνα της μάμα σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ΒΟVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΑΓΓΕΛΙΤΣΑ vagelitsas
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ