Με παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και τούρτα Μαθουσαλίξ γιόρτασε τα 98 του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης [εικόνα] - iefimerida.gr

Με παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και τούρτα Μαθουσαλίξ γιόρτασε τα 98 του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα γενέθλιά του γιόρτασε την Τρίτη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος έκλεισε τα 98 του χρόνια.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ έσβησε την τούρτα του παρέα με την αγαπημένη του οικογένεια, η οποία αριθμεί πλέον αρκετά μέλη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο προκειμένου να βρεθεί αυτή την ιδιαίτερη στιγμή κοντά στον πατέρα του.

Ο εμπνευστής της τούρτας φαίνεται πως διαθέτει αρκετό χιούμορ, καθώς επέλεξε να απεικονίζεται ο Μαθουσαλίξ, που ως γνωστόν είναι ο γηραιότερος από του ήρωες του Αστερίξ και του Οβελίξ.

«Με μερικά μόνο από τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά του. Σε πείσμα των πολλών, η τούρτα είναι Μαθουσαλίξ», σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Facebook, δημοσιοποιώντας το πρωί της Τετάρτης ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Με παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και τούρτα Μαθουσαλίξ γιόρτασε τα 98 του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Λίγες ώρες αργότερα μέσα από τον λογαρισμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την αγάπη και τις ευχές που εισέπραξε αναρτώντας μια φωτογραφία.

Με παιδιά, εγγόνια, δισέγγονα και τούρτα Μαθουσαλίξ γιόρτασε τα 98 του ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μητσοτάκης τούρτα ΜΑΘΟΥΣΑΛΙΞ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ