Πιλότος Airbus εγκατέλειψε την προσγείωση επειδή μία κατσίκα έκανε βόλτες στον διάδρομο - iefimerida.gr

Πιλότος Airbus εγκατέλειψε την προσγείωση επειδή μία κατσίκα έκανε βόλτες στον διάδρομο

Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ/  EPA/NARENDRA SHRESTHA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πιλότος ενός Airbus μπορεί να είχε άδεια για να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Κατμαντού, αλλά μία κατσίκα έκοβε... βόλτες πριν από αυτόν στον αεροδιάδρομο.

Μόλις την είδε, ο πιλότος της Bhutan Airlines- που ήταν στη φάση της τελικής προσέγγισης στο διεθνές αεροδρόμιο- εγκατέλειψε την προσπάθεια προσγείωσης. Το Airbus Α319-100 πήρε ξανά ύψος και ξεκίνησε τη διαδικασία αναμονής, όσο το προσωπικό του αεροδρομίου έτρεχε για να απομακρύνει την κατσίκα.

Περίπου 40 λεπτά μετά από την πρώτη προσπάθεια, το αεροσκάφος με τους 68 επιβαίνοντες προσγειώθηκε με ασφάλεια. Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιο ζώο προκαλεί αναστάτωση στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο. Σύμφωνα με τους Himalayan Times, εκεί έχουν εντοπιστεί από μαϊμούδες και σκύλους, μέχρι γάτες και αρουραίοι, αγελάδες και βουβάλια!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κατμαντού Airbus πιλότος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ