Ιδιωτικός ντετέκτιβ αποκαλύπτει: Αυτά είναι τα σημάδια που φανερώνουν ξεκάθαρα απιστία - iefimerida.gr

Ιδιωτικός ντετέκτιβ αποκαλύπτει: Αυτά είναι τα σημάδια που φανερώνουν ξεκάθαρα απιστία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να έχεις ακούσει διάφορα σημάδια (από φίλες και γνωστές) που φανερώνουν ότι οι κινήσεις ενός άντρα είναι... ύποπτες, αλλά κανείς δεν ξέρει καλύτερα από έναν ειδικό.

Ιδιωτικός ντετέκτιβ αποκαλύπτει: Αυτά είναι τα σημάδια που φανερώνουν ξεκάθαρα απιστία  | iefimerida.gr 0

Ο Λουκ Άθενς ως ιδιωτικός ντεντέκτιβ, δεν αρκείται σε σημάδια και ύποπτα μηνύματα, όπως οι περισσότερες γυναίκες, αλλά αποδεικνύει στον πελάτη του με στοιχεία ότι το άλλο του μισό δεν είναι τελικά και τόσο αξιόπιστο (ή το αντίθετο).

Πάντως η πρώτη συμβουλή που έδωσε στην Daily Mail ο ίδιος ήταν πως όταν κάποιος υποπτεύεται πως μπορεί να μοιράζεται το ταίρι του με κάποιον άλλον, τότε το πιο πιθανό είναι να έχει δίκιο.

Ωστόσο υπάρχουν και κάποια ακόμη ξεκάθαρα σημάδια που από αυτά ένας ιδιωτικός ντεντέκτιβ, όπως ο Λουκ, καταλαβαίνει πως ο ένας εκ των δύο είναι τελικά άπιστος.

Ιδιωτικός ντετέκτιβ αποκαλύπτει: Αυτά είναι τα σημάδια που φανερώνουν ξεκάθαρα απιστία  | iefimerida.gr 1

Κοντέρ

«Το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις για να δεις αν σε απατάει ή όχι είναι να ελέγξεις το κοντέρ του. Έλεγξε το πριν φύγει και αφού έρθει και μετά υπολόγισε αν η απόσταση που έκανε, αντιστοιχεί με το προορισμό που σου είπε πως πάει.

Σκουπίδια

Ένα ακόμη έξυπνο κόλπο (αλλά και συνηθισμένο) για να δεις αν σου είναι πιστός είναι να ψάξεις τα σκουπίδια του.
«Αν ειδικά έχει έναν συγκεκριμένο κάδο στο οποίο συνηθίζει να αδειάζει τις τσέπες και την τσάντα του μετά την δουλειά, ακόμη καλύτερα. Εκεί μπορεί να βρεις ας πούμε μια απόδειξη από ένα εστιατόριο, ένα άδειο κουτί από προφυλακτικά...έτσι με κάτι τέτοια στοιχεία το τοπίο γίνεται πιο ξεκάθαρο.

Ιδιωτικός ντετέκτιβ αποκαλύπτει: Αυτά είναι τα σημάδια που φανερώνουν ξεκάθαρα απιστία  | iefimerida.gr 2

Κινητό
Ο Λούκας επισημαίνει πως αν δεν υπάρχει στιγμή που ο άλλος να αφήνει το κινητό του από το χέρι του, αλλά αντιθέτως το έχει ακόμη και δίπλα του την ώρα που κοιμάται, τότε πρέπει να αρχίσεις να υποψιάζεσαι.

Κοινός τραπεζικός λογαριασμός

«Όταν έχεις μία παράλληλη σχέση, ξοδεύεις και περισσότερα χρήματα. Έτσι αν έχετε κάποιον κοινό λογαριασμό, τότε καλά θα κάνεις να παρακολουθήσεις που χρησιμοποιείται κάθε φορά η κάρτα του και ποιες είναι οι αγορές του», προσθέτει.

Αλλαγές στις συνήθειες (και κυρίως στο ωράριο εργασίας)

«Αν παρατηρήσετε πως ο σύντροφός σου πάντα σχολούσε κατά τις 8 και τον τελευταίο καιρό αργεί περισσότερο, τότε να έχετε στο μυαλό σας ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβαίνει.
Ωστόσο οι πιθανότητες αυξάνονται όμως όταν αρχίζει ξαφνικά να κοινωνικοποιείται περισσότερο (δείπνο με συναδέλφους) και όταν παρά τις τόσες ώρες δουλειάς επιστρέφει σπίτι με κέφι και ενέργεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απιστία σχέση ντεντέκτιβ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ