Παραιτήθηκε ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Παραιτήθηκε ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την χθεσινή βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΣΕΦ, ο Αργύρης Πεδουλάκης σήμερα παραιτήθηκε από τον πάγκο του ΠΑΟ.

Ο Ελληνας τεχνικός είχε διαφωνία με την διοίκηση του Παναθηναϊκού και έτσι μετά το τέλος της επικοινωνίας τους παραιτήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Άρτζι» δεν δέχθηκε να προστεθεί στο προπονητικό τιμ κόουτς από το NBA, ο οποίος θα ειδικεύεται στο επιθετικό πλάνο της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει το καλοκαίρι οι δύο πλευρές, υπήρχε όρος που έλεγε πως η διοίκηση έχει το δικαίωμα να φέρει Αμερικανό προπονητή με τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Σήμερα, τέθηκε εκ νέου στο τραπέζι το θέμα, ο Πεδουλάκης δεν το δέχθηκε και κάπως έτσι ήρθε η παραίτηση, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να βγαίνει πλέον στην αγορά για αντικαταστάτη, ο οποίος αναμένεται να είναι ξένος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πεδουλακης Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ