Πυροβολισμοί στη Γερμανία: Νεκρός ο δράστης, τραυματισμένη μια όμηρος [εικόνες] - iefimerida.gr

Πυροβολισμοί στη Γερμανία: Νεκρός ο δράστης, τραυματισμένη μια όμηρος [εικόνες]

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νεκρός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης της επίθεσης σε κομμωτήριο στην πόλη Ντίρεν στη Γερμανία.

Σύμφωνα με το Russia Today, Ειδική Μονάδα Δυνάμεων (SEK) εισέβαλε στο διαμέρισμα στο οποίο είχε καταφύγει ο ύποπτος έχοντας μαζί του και έναν όμηρο. Οι αστυνομικοί βρήκαν στο διαμέρισμα δυο σοβαρά τραυματίες. Η όμηρος, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο άνδρας που θεωρείται και ο δράστης, είναι νεκρός. Οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει αν ο άνδρας αυτοκτόνησε ή αν σκοτώθηκε από πυρά αστυνομικών. Την υπόθεση διερευνά η τοπική εισαγγελία.

Νωρίτερα δυνάμεις της αστυνομίας αναπτύχθηκαν στο κέντρο της πόλης Ντίρεν στη δυτική Γερμανία καθώς αναφέρθηκαν πυρά σε ένα κομμωτήριο, μετέδωσε το γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο Ν-TV.

Η αστυνομία απέκλεισε δρόμους που οδηγούν στο κέντρο της πόλης και εκκένωσε ένα εμπορικό κέντρο και μια τράπεζα. Υπάρχαν ενδείξεις ότι η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη.

Δεν ήταν διαθέσιμος για σχόλια κάποιος εκπρόσωπος της αστυνομίας της Ντίρεν, πόλης του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Σύμφωνα με την express.co.uk ο δράσης άνοιξε πυρ πυρ σε ένα γεμάτο από κόσμο κομμωτήριο σκοτώνοντας έναν άνδρα και τραυματίζοντας σοβαρά μια γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο.

Πυροβολισμοί στη Γερμανία: Νεκρός ο δράστης, τραυματισμένη μια όμηρος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

#BREAKING reports of a #shooting in #Düren #Germany local police say there has been at least one shot ( Pix @broonxparty ) pic.twitter.com/flYhRCFvdy

Στην πόλη Χάγκεν αστυνομικοί πυροβόλησαν άνδρα οπλισμένο με σπαθί

Εν τω μεταξύ, ένα άλλο περιστατικό συνέβη στην πόλη του Hagen, που βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα μακριά από Dueren, αναφέρει το γερανικό N-TV.

Αντρας οπλισμένος «με ένα σπαθί ή ένα μακρύ μαχαίρι» πυροβολήθηκε από την αστυνομία. Ο δράστης που κυνηγούσε έναν άλλο άνδρα, ο οποίος είχε ήδη τραυματιστεί, έπεσε νεκρός.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον άνδρα να πετάξει το όπλο. Οταν ο δράστης αγνόησε την προειδοποίηση της αστυνομίας ένας αστυνομικός τον πυροβόλησε.

Τα κίνητρα του παραμένουν άγνωστα ενώ η αστυνομία της περιοχής δεν έχει ακόμη εκδώσει καμία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό.

Polizei erschießt Mann mit Schwert in #Hagen pic.twitter.com/EoT8Whq758

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία πυρά Ντίρεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ