Συγκίνηση για τη Μυρτώ -Πήγε στον αγώνα της ΑΕΚ, με τη μητέρα της - iefimerida.gr

Συγκίνηση για τη Μυρτώ -Πήγε στον αγώνα της ΑΕΚ, με τη μητέρα της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι από τις στιγμές που κι οι πιο σκληροί, λυγίζουν. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά τον αγώνα με τη Λάρισα στο «AEL FC Arena» όταν αντίκρυσαν τη Μυρτώ, το κορίτσι που η ιστορία της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, πριν από τέσσερα χρόνια στην Πάρο.

Η Μυρτώ στα 19 της συνεχίζει να δίνει τη δική της, άνιση μάχη στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Animus» στη Λάρισα, τέσσερα χρόνια μετά τη σεξουαλική κακοποίησή της στην Πάρο. Μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια και αγαπημένη της ομάδα ήταν η ΑΕΚ, έτσι ζήτησε από τη μητέρα της, Μαρία, να παρακολουθήσει το ματς της Δευτέρας.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αποδέχτηκε με χαρά το αίτημα και φιλοξένησε τη Μυρτώ και τη μητέρα της σε σουϊτα του «AEL FC Arena».
Μετά τον αγώνα και τη νίκη 2-1 των «Κιτρινόμαυρων», βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας, συνομίλησε και δέχτηκε τις ευχές για ανάρρωση τους προπονητές και τους παίκτες, ενώ φωτογραφήθηκε με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.

Ως «συγκλονιστική εμπειρία ζωής» περιέγραψε το συμβάν η ΑΕΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook.

Συγκίνηση για τη Μυρτώ -Πήγε στον αγώνα της ΑΕΚ, με τη μητέρα της | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μυρτώ αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ