Το VW Golf από το Νοέμβριο θα είναι σημαντικά ανανεωμένο - iefimerida.gr

Το VW Golf από το Νοέμβριο θα είναι σημαντικά ανανεωμένο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η VW θα παρουσιάσει τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου την επόμενη εκδοχή του best seller της Golf, η οποία θα είναι προσαρμοσμένη στην καινούργια οικογενειακή γραμμή, όπως αυτή εκφράζεται από το Passat αλλά και από μοντέλα που παρουσιάστηκαν μετά από αυτό, όπως π.χ. το Tiguan.

Ταυτόχρονα το Golf θα εναρμονιστεί και στα τελευταία δεδομένα των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού και διασύνδεσης smartphones, ενώ στο σημείο αυτό θα πρέπει να σημειώσουμε πως αυτές οι αναβαθμίσεις του Golf και η μεταφορά τεχνολογίας, κυρίως από το Passat, γίνονται σχετικά εύκολα από τη στιγμή που και τα δύο βασίζονται στο μεταβλητό πλαίσιο MQB του ομίλου Volkswagen.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες η σημαντική εξέλιξη ήταν η προσθήκη του 1.0 TSI των 115 ίππων στη γκάμα και η επόμενη η παρουσίαση του 1.5 TSI που θα αντικαταστήσει τον αντίστοιχο 1.400.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ