Συγκινητικές στιγμές στη Λάρισα - Η Μυρτώ της Πάρου κοντά στην αγαπημένη της ομάδα [εικόνα] - iefimerida.gr

Συγκινητικές στιγμές στη Λάρισα - Η Μυρτώ της Πάρου κοντά στην αγαπημένη της ομάδα [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευκαιρία να δει από κοντά την αγαπημένη της ομάδα είχε η Μυρτώ, η ιστορία της οποίας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το καλοκαίρι του 2012, στην Πάρο.

Η κοπέλα, η οποία νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, ζήτησε από τη μητέρα της να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της ΑΕΚ στο AEL FC Arena, όπου φιλοξενήθηκε από τη διοίκηση της Λάρισας σε σουίτα.

Μάλιστα είχε τη δυνατότητα να φωτογραφηθεί και με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Δημήτρη Κολοβέτσιο, με την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να αναφέρει στην επίσημη σελίδα της στο Facebook τα παρακάτω:

Μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές της τα τελευταία τέσσερα χρόνια έζησε χθες η Μυρτώ, της οποίας η περιπέτεια το 2012 στην Πάρο είχε συνταράξει την κοινή γνώμη. Η άτυχη κοπέλα, που νοσηλεύεται στο κέντρο αποκατάστασης ANIMUS στη Λάρισα, ήταν παρούσα χθες στο AEL FC ARENA και έζησε από κοντά τη νίκη της ΑΕΚ επί της τοπικής ομάδας με 2-1.
Φιλοξενήθηκε από τη διοίκηση της Λάρισας μαζί με τη μητέρα της, Μαρία, σε σουίτα του γηπέδου και πανηγύρισε τα γκολ του Βαγγέλη Πλατέλλα!
Ίσως δεν είναι πολύ γνωστό, αλλά η Μυρτώ είναι γέννημα-θρέμμα Φιλαδελφειώτισσα και από οικογένεια που παραδοσιακά υποστηρίζει την ΑΕΚ, όπως και η ίδια! Ζήτησε από τη μητέρα της να μεσολαβήσει για να δει την αγαπημένη της ομάδα και η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα!
Μάλιστα, μετά τον αγώνα βρέθηκε και στα αποδυτήρια της ομάδας μας, συνομίλησε και δέχτηκε τις ευχές για ανάρρωση από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον Τιμούρ Κετσπάγια και τους παίκτες της ΑΕΚ, ενώ φωτογραφήθηκε με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο.
Ηταν για όλους μία συγκλονιστική εμπειρία ζωής!

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι για τη Μυρτώ το μαρτύριο ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2012, όταν μετά από άγρια επίθεση που δέχτηκε από Πακιστανό στην Πάρο έδωσε τον δικό της αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή. Η κατάστασή της, που ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, την οδήγησε σε ειδικό κέντρο στη Βοστώνη, όπου παρέμεινε για επτά μήνες. Στη συνέχεια η Μυρτώ επέστρεψε στην Ελλάδα και από τότε νοσηλεύεται στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Animus στη Λάρισα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μυρτώ δημητρης κολοβετσιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ