Ξετύλιγμα, η νέα τρέλα στο Instagram -Ανοίγοντας αργά τα πακέτα με τις τσάντες Chanel, Gucci... [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξετύλιγμα, η νέα τρέλα στο Instagram -Ανοίγοντας αργά τα πακέτα με τις τσάντες Chanel, Gucci... [βίντεο]

Φωτογραφία: my Word
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τα περισσότερα It girls να παρακολουθούν στενά τις μπλόγκερς, βλέποντας τις τάσεις που κυκλοφορούν στη μόδα και το street style, αλλά πλέον η τέχνη του unboxing (ξετυλίγματος) σε αξεσουάρ από μεγάλους οίκους είναι η νέα μανία όλων των γυναικών.

Όλο και περισσότερες μπλόγκερς, δηλαδή, ανεβάζουν βίντεο στο You Tube, όπου δείχνουν τη στιγμή που ξεπακετάρουν την καινούργια τους τσάντα και την... «ανακαλύπτουν».

A video posted by FASHION + STYLE (@fash.styled) on Oct 17, 2016 at 11:59am PDT

Από τις τεράστιες σακούλες του οίκου Chanel, Gucci και Hermes, τα χρωματιστά κουτιά με τις κορδέλες και τις ολοκαίνουργιες τσάντες, όλα φαίνεται να είναι τοποθετημένα με κάθε λεπτομέρεια, κάνοντας έτσι την διαδικασία του unboxing να μοιάζει σαν «ιεροτελεστία».

A video posted by @an.anonymous.blonde on Oct 17, 2016 at 1:16pm PDT

Μάλιστα, μία μπλόγκερ από τη Μελβούρνη έγινε διάσημη μόνο και μόνο επειδή έβγαζε συνέχεια βιντεάκια όπου ξετύλιγε πανάκριβρες τσάντες, διαβάζοντας τις οδηγίες χρήση σε κάθε αξεσουάρ.

A photo posted by Luxforgood (@luxforgood) on May 11, 2016 at 6:22pm PDT

Φαίνεται πως η τέχνη του unboxing έχει γίνει τόσο πολύ μόδα που μεγάλες εταιρίες δίνουν κομμάτια από την νέα τους κολεξιόν σε γυναίκες που δεν έχουν την οικονομική άνεση να τα αγοράσουν, με μοναδικό σκοπό να τα... ξεπακετάρουν.

A video posted by Johanna VK (@fashionstyles_worldwide) on Oct 17, 2016 at 11:34pm PDT

Το trend αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στην Βρετανία, καθώς σύμφωνα με μία ανάλυση του 2015,περίπου το 22% των ενήλικων έβλεπαν τέτοιου είδους βιντεάκια με πανάκριβα παπούτσια, πορτοφόλια, τσάντες, ρολόγια και καλλυντικά.

A video posted by @luvmeluxe on Oct 17, 2016 at 6:17pm PDT

Ξετύλιγμα, η νέα τρέλα στο Instagram -Ανοίγοντας αργά τα πακέτα με τις τσάντες Chanel, Gucci... [βίντεο]  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσάντες πολυτέλεια Βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ