Εισβολές ένοπλων ληστών σε Άλιμο και Ψυχικό - iefimerida.gr

Εισβολές ένοπλων ληστών σε Άλιμο και Ψυχικό

ένοπλοι ληστές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένοπλοι ληστές δρουν ανεξέλεγκτα κάθε βράδυ και εισβάλουν σε σπίτια, την ώρα που οι ένοικοι τους είναι μέσα. Αρπάζουν χρήματα, αντικείμενα αξίας, αυτοκίνητα και εξαφανίζονται ανενόχλητοι. Χθες σημειώθηκαν ακόμα δύο εισβολές σε σπίτια στον Άλιμο και το Ψυχικό με τους ενοίκους να ζουν τον απόλυτο τρόμο.

Στην πρώτη περίπτωση ο ιδιοκτήτης είδε ξαφνικά μπροστά του τρεις άνδρες που κρατούσαν όπλα. Πριν προλάβει να αντιδράσει οι δράστες τον ακινητοποίησαν, άρπαξαν τα χρήματα και τα χρυσαφικά που βρήκαν στο σπίτι, αλλά και το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν.

Στο Ψυχικό τρία άτομα εισέβαλαν σε μονοκατοικία όπου βρισκόταν μία 50χρονη γυναίκα και με την απειλή όπλων και σωματικής βίας της αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και το αυτοκίνητό της και τράπηκαν σε φυγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ