H 54χρονη που μοιάζει 30 ετών -Αποκαλύπτει πώς το πέτυχε [εικόνες] - iefimerida.gr

H 54χρονη που μοιάζει 30 ετών -Αποκαλύπτει πώς το πέτυχε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μεταξένιο δέρμα, υγιή μαλλιά και ελάχιστες ρυτίδες, η Πάμελα Τζέι όχι μόνο δεν δείχνει για γυναίκα 54 ετών αλλά δεν είναι και λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως είναι η κοπέλα του 22χρονου γιου της.

Η 54χρονη αποτελεί σίγουρα μια από τις εξαιρέσεις όμως επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή, δεν δίστασε να μοιραστεί τα μυστικά της εκπληκτικής της εμφάνισης.

Καθημερινή άσκηση γιόγκα, υγιεινή διατροφή και λάδι καρύδας, είναι ορισμένα από τα tips, που την έχουν κάνει «βασίλισσα» των social media τις τελευταίες ημέρες.

«Πολλές φορές αναγκάζομαι να δείξω την ταυτότητά μου σε ανθρώπους που δεν πιστεύουν πως είμαι 54 ετών. Βέβαια μερικές φορές και εγώ κοιτάζομαι στον καθρέφτη και δεν πιστεύω ότι είμαι τόσο μεγάλη. Νιώθω σαν να έχω μείνει κάπου στα 30», παραδέχθηκε η γυναίκα από το Γιορκσάιρ.

H 54χρονη που μοιάζει 30 ετών -Αποκαλύπτει πώς το πέτυχε [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Αποκάλυψε μάλιστα ότι πρόσφατα επισκέφθηκε με τον γιο της ένα σπίτι, το οποίο σκέφτονται να αγοράσουν και πως ο μεσίτης έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν ανακάλυψε πως δεν είναι ζευγάρι!

Τα μυστικά της ομορφιάς

Η εμφάνισή της βασίζεται όπως η ίδια λέει, σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, από τον οποίο δύσκολα ξεφεύγει.

Κάθε μέρα ξυπνά στις 06:00 και απολαμβάνει πρωινό με αυγά, και καφέ με μια κουταλιά από λάδι καρύδας.

Το τελευταίο θεωρεί πως είναι το μυστικό της ομορφιάς της αφού το χρησιμοποιεί, στο φαγητό, στο σώμα της και στα μαλλιά της.

Η διατροφή της περιλαμβάνει μόνο κοτόπουλο, πολύ νερό, φρέσκα λαχανικά, πολλές σαλάτες και ξηρούς καρπούς ενώ η ίδια παραδέχθηκε πως μερικές φορές... το ρίχνει έξω και τρώει μαύρη σοκολάτα.

H 54χρονη που μοιάζει 30 ετών -Αποκαλύπτει πώς το πέτυχε [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Κάνει καθημερινά γιόγκα ενώ μια φορά την εβδομάδα κάνει σάουνα και αμέσως παγωμένο ντουζ, το οποίο της έχει χαρίσει μια τέλεια επιδερμίδα.

Οι δυσκολίες των ραντεβού

Πάντως, στη ζωή της δεν είναι όλα εύκολα εξαιτίας της υπέροχης εμφάνισής της.

«Το να βγω ραντεβού με έναν άντρα δεν είναι και το πιο εύκολο. Συνήθως με πλησιάζουν αρκετά μικρότεροι σε ηλικία, που δεν ξεπερνούν τα 30 χρόνια. Οταν τους λέω την ηλικία μου δεν με πιστεύουν.

H 54χρονη που μοιάζει 30 ετών -Αποκαλύπτει πώς το πέτυχε [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Σίγουρα δεν είμαι η τέλεια γυναίκα αλλά είμαι υπερήφανη για την εμφάνισή μου», τόνισε η Πάμελα Τζέι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παμελα τζει 54χρονη λάδι καρύδας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ