Τι βάζει η Adriana Lima στα μαλλιά της για να είναι λαμπερά [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι βάζει η Adriana Lima στα μαλλιά της για να είναι λαμπερά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό « Into the Gloss», η Adriana μίλησε για τη beauty ρουτίνα της και μεταξύ άλλων ανέφερε το μυστικό που διατηρεί τα μαλλιά της τόσο λαμπερά.

Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο ακριβό προϊόν αλλά για ένα tip που εφαρμόζουν τα κορίτσια στη Βραζιλία, από όπου και κατάγεται.

Τι βάζει η Adriana Lima στα μαλλιά της για να είναι λαμπερά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Τι βάζει η Adriana Lima στα μαλλιά της για να είναι λαμπερά [εικόνες] | iefimerida.gr 1


«Το να φροντίζω τον εαυτό μου αποτελεί μέρος της δουλειάς μου. Αλλά εκτός από αυτό, θέλω να ζήσω πολλά χρόνια και θέλω να τα ζήσω καλά. Ναι, αλήθεια, ανεξάρτητα από την ηλικία, θέλω να παραμείνω ωραία. Πώς το κάνω; Το βασικό είναι τι τρώω -τρώω καλά, αλλά λίγο, φυσικά. Εχω ξεκινήσει να κάνω μποξ από τα 19 μου. Είναι η καλύτερη zen στιγμή στην ημέρα μου. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν τη γιόγκα, αλλά εγώ όταν κάνω μποξ, χαλαρώνω. Το μποξ είναι πολύ καλό για το δέρμα και τα μαλλιά μου γιατί ιδρώνω πολύ και αυτό διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος. Είναι εκπληκτικό, όλοι μου λένε «Ω, θεέ μου, τι ωραία μαλλιά» και τους απαντώ: είναι γιατί αθλούμαι!

Τι βάζει η Adriana Lima στα μαλλιά της για να είναι λαμπερά [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Επίσης, μια φορά την εβδομάδα βάζω στα μαλλιά μου μάσκα. Βάζω το conditioner και το αφήνω περίπου 30 λεπτά κάτω από το καπελάκι του μπάνιου, μερικές φορές, όταν μπορώ, το αφήνω 45 λεπτά. Πιστεύω ότι όσο περισσότερο το αφήνω, τόσο καλύτερα. Αλλά πιστεύω ότι είναι καλό να αλλάζεις συχνά confitioner. Αν βάζεις συνέχεια το ίδιο, τα μαλλιά σου το συνηθίζουν, έτσι το αλλάζω.
Στη Βραζιλία, παίρνουμε τη μάσκα ή το conditioner, το ανακατεύουμε με αβοκάντο και μετά τοποθετούμε τη θεραπεία. Αφήνει τα μαλλιά εξαιρετικά λαμπερά. Δεν σας κάνω πλάκα! Και το αβοκάντο δεν έχει δυσάρεστη μυρωδιά, επομένως δεν μυρίζεις περίεργα. Σας το λέω σοβαρά!».

Τι βάζει η Adriana Lima στα μαλλιά της για να είναι λαμπερά [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Τι βάζει η Adriana Lima στα μαλλιά της για να είναι λαμπερά [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Adriana Lima μαλλιά αβοκάντο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ