Θέλουν μέτρο: Αυτές είναι οι υγιεινές τροφές που σε παχαίνουν - iefimerida.gr

Θέλουν μέτρο: Αυτές είναι οι υγιεινές τροφές που σε παχαίνουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία που είναι ευεργετικές για τον οργανισμό μας.

Του χαρίζουν ενέργεια και δύναμη. Δεν παύουν όμως να έχουν θερμίδες που μπορεί να τον “επιβαρύνουν” ως ένα βαθμό αν δεν καταναλωθούν με μέτρο.

Αβοκάντο

Τα αβοκάντο περιέχουν βιταμίνες B, K, E, υψηλά επίπεδα σε κάλιο και φυτικές ίνες, ρίχνουν τα επίπεδα της κακής χοληστερίνης και αυξάνουν τα επίπεδα της καλής. Είναι αντιφλεγμονώδες τρόφιμο και έρευνες έχουν δείξει ότι η μεγαλύτερη συγκέντρωση αντιοξειδωτικών βρίσκεται στο πρασινωπό κομμάτι της σάρκας του φρούτου, κάτω ακριβώς από την φλούδα του. Ανήκει στην κατηγορία των supefoods και γι’αυτό η κατανάλωσή του, αν βρίσκεστε σε διαδικασία απώλειας βάρους, πρέπει να είναι προσεκτική. Ένα ολόκληρο αβοκάντο περιέχει περίπου 350 θερμίδες.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου με τις υπόλοιπες υγιεινές τροφές που παχαίνουν στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τροφές υγιεινές τροφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ