Βαρύ κλίμα για Κετσπάγια στην ΑΕΚ – Φεύγει ίσως και μέσα στην εβδομάδα - iefimerida.gr

Βαρύ κλίμα για Κετσπάγια στην ΑΕΚ – Φεύγει ίσως και μέσα στην εβδομάδα

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από την Λάρισα με σκορ 2-1 ωστόσο η εικόνα της ομάδας ήταν για μια ακόμη φορά απογοητευτική.

Οι παίκτες του Τιμούρ Κετσπάγια κράτησαν με πάθος τους τρεις βαθμούς μέχρι το φινάλε, ωστόσο η Ένωση δεν παρουσίασε καλό επιθετικό ποδόσφαιρο, κάτι που φαίνεται πως προβληματίζει περισσότερο από κάθε άλλο τη διοίκηση.

Ο Γεωργιανός τεχνικός βρίσκεται υπό πίεση κάτι που φάνηκε άλλωστε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, κάνοντας κατά κάποιο τρόπο επίθεση στους εκπροσώπους του Τύπου, την ώρα που στην Κύπρο πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ανόρθωση να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία μαζί του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμη και εντός της ημέρας αναμένεται συνάντηση της διοίκησης με τον Κετσπάγια, με τους διοικούντες την ΑΕΚ να αναζητούν το νέο όνομα για την τεχνική ηγεσία, προκειμένου η ομάδα να αλλάξει εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό να συμβεί πριν το ματς με τον Πανιώνιο, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ τιμουρ κετσπαγια προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ