Επίθεση Τραμπ σε Μπάιντεν: Χαϊδολογούσε και φιλούσε γυναίκες σε δημόσια θέα [βίντεο] - iefimerida.gr

Επίθεση Τραμπ σε Μπάιντεν: Χαϊδολογούσε και φιλούσε γυναίκες σε δημόσια θέα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπάθησε σήμερα ο Ντόναλτ Τραμπ, μετά τις κατηγορίες για βιασμούς, ανάρμοστα αγγίγματα, φιλιά χωρίς συγκατάθεση, πρόστυχα σχόλια που του έχουν προσάψει πολλές γυναίκες.

Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών άφησε σαφείς αιχμές για τον Τζο Μπάιντεν, αφού το πρωί της Δευτέρας (17/10) έκανε ένα tweet με τις αταξίες και τα ανάρμοστα αγγίγματα του αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Tα συγκεκριμένα βίντεο δείχνουν τον Μπάιντεν -σε δημόσια θέα- να κάνει μασάζ σε γυναίκες, να αγγίζει τους ώμους τους, να τους ψιθυρίζει στο αυτί και να τις αγκαλιάζει σφιχτά.

Tο tweet του Τραμπ:

"@MarkSimoneNY: Watch Joe Biden's Long History Of Grabbing, Kissing and Groping Women Who Are Cringing: https://t.co/1iQCMd25Dz"

Τα επίμαχα βίντεο:

Η συγκεκριμένη ανάρτηση ήρθε λίγες ημέρες μετά την κατακραυγή των γυναικών στο πρόσωπο του Τραμπ. Ακόμα και η Μισέλ Ομπάμα δήλωσε προσωπικά θιγμένη από τη χυδαιότητα του μεγιστάνα. «Ήταν ένας ισχυρός άνδρας που μιλούσε ανοικτά και ελεύθερα για σεξουαλικές επιθέσεις, που καυχιόταν γιατί πηγαίνει και φιλάει και βάζει χέρι στις γυναίκες, με γλώσσα τόσο χυδαία, που πολλοί από εμάς δεν θέλαμε να ακούσουν τα παιδιά μας στην τηλεόραση», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόναλτ Τραμπ Τζο Μπάιντεν Twitter
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ