Η Πάμελα Αντερσον πήγε φαγητό στον Τζούλιαν Ασανζ και το Twitter γέμισε θεωρίες συνωμοσίας - iefimerida.gr

Η Πάμελα Αντερσον πήγε φαγητό στον Τζούλιαν Ασανζ και το Twitter γέμισε θεωρίες συνωμοσίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι σχέση μπορεί να έχει μία πρώην σταρ του Baywatch και ο κύριος «WikiLeaks»; Αυτή ήταν η πρώτη απορία του Twitter. Και μετά ακολούθησαν οι θεωρίες συνωμοσίας.

Ολα ξεκίνησαν όταν η Πάμελα Αντερσον πήγε στον Τζούλιαν Ασανζ ένα γεύμα για χορτοφάγους, το Σάββατο. Η 49χρονη ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων επισκέφθηκε τον ιδρυτή των WikiLeaks στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, όπου ζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Εκεί βρήκε καταφύγιο ο Ασανζ, όταν Σουηδοί εισαγγελείς εξέδωσαν ένταλμα σε βάρος του, μετά από καταγγελία για σεξουαλική επίθεση από δύο εθελόντριες των WikiLeaks.

Η ηθοποιός φρόντισε να ανακοινώσει μέσω Twitter το γεγονός ότι πήγε φαγητό στον Ασανζ, αλλά εκείνος δεν ενθουσιάστηκε από το μενού, ένα χορτοφαγικό μεσημεριανό και σνακ επίσης για χορτοφάγους. «Μου είπε ότι τον βασανίζω επειδή του πήγα τέτοιο φαγητό», δήλωσε η Αντερσον, προσθέτοντας ότι τον θεωρεί καλό άνθρωπο και ότι ανησυχεί για την υγεία του. «Ελπίζω με κάποιο θαύμα να ελευθερωθεί», συμπλήρωσε.

Φαίνεται ότι όμως ότι οι χρήστες του Twitter δεν πείστηκαν για το αθώο των προθέσεών της, με πολλούς να γράφουν ότι η ηθοποιός επιχείρησε να... δηλητηριάσει τον Ασανζ με το γεύμα που του πήγε και ότι πίσω από αυτό κρύβεται η Ουάσιγκτον, ώστε να πάψουν οι αποκαλύψεις των WikiLeaks.

#freeassange #getalife pic.twitter.com/RI7L4JO5JE

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάμελα Άντερσον Τζούλιαν Ασάνζ wikileaks
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ