Βίντεο που συγκλονίζει: Παιδί κρέμεται από βομβαρδισμένο κτίριο στο Χαλέπι - iefimerida.gr

Βίντεο που συγκλονίζει: Παιδί κρέμεται από βομβαρδισμένο κτίριο στο Χαλέπι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εικόνες σαν και αυτές, σοκάρουν τον υπόλοιπο πλανήτη. Ομως, για τους κατοίκους του Χαλεπίου, είναι μία τραγική καθημερινότητα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ένα αγόρι κρέμεται από διαλυμένο κτίριο, μετά από βομβαρδισμό στην πόλη της Συρίας. Τα πόδια του φαίνονται εγκλωβισμένα μέσα στα χαλάσματα, κάτι που ίσως να έσωσε το παιδί, καθώς δεν έπεσε στο κενό. Η λεπτομέρεια-τραγική ειρωνεία; Το μπλουζάκι που φορούσε έγραφε «Μην πυροβολείς».

Τελικά, οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το παιδί σύμφωνα με την Washington Post. Ομως, πολλοί άλλοι συνομήλικοί του, καθημερινά, δεν έχουν την ίδια τύχη. Το Aleppo Media Center, αντιπολιτευόμενο μέσο, κατηγόρησε τη Ρωσία για αυτή την αεροπορική επίθεση, ενώ ανέφερε ότι άλλοι άνθρωποι που ήταν στο κτίριο σκοτώθηκαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χαλέπι βομβαρδισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ