Την Τρίτη η νέα διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες - iefimerida.gr

Την Τρίτη η νέα διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Φωτογραφία:EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρίτος γύρος αύριο, Τρίτη, στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, με τον πρόεδρο του ανωτάτου δικαστηρίου να καλεί εκ νέου τους δικαστές της ολομέλειας σε διάσκεψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόσκληση ορίστηκε για αύριο το απόγευμα, με τους 31 δικαστές να καλούνται να ψηφίσουν για το κρίσιμο θέμα του παραδεκτού, του βασίμου αλλά και του εννόμου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών. Εάν ξεπεραστεί αυτός ο “σκόπελος”, όπου φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές νομικές διαφωνίες, τότε το αμέσως επόμενο βήμα είναι να μπει η ολομέλεια στα βαθιά νερά της συνταγματικότητας ή μη του νόμου Παππά. Εάν συμβεί αυτό, τότε είναι βέβαιο, ότι θα χρειαστούν δύο τουλάχιστον διασκέψεις για να κλείσει το θέμα της συνταγματικότητας.

Και ενώ όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην απόφαση της διάσκεψης, νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων κατατέθηκαν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς Αlpha, ΣΚΑΙ, Άλτερ Έγκο και την Κυπριακή εταιρεία Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), συμφερόντων του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Το θέμα των αιτήσεων αυτή τη φορά, αφορά στα πόθεν έσχες των διαγωνιζομένων ενώ στρέφονται και σε βάρος των αποφάσεων του γενικού γραμματέα ενημέρωσης με τις οποίες ανακήρυξε τους 4 υπερθεματιστές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣτΕ τηλεοπτικές άδειες διάσκεψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ