Εκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στη Γερμανία -Τουλάχιστον 1 νεκρός, 4 τραυματίες και αγνοούμενοι [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στη Γερμανία -Τουλάχιστον 1 νεκρός, 4 τραυματίες και αγνοούμενοι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τέσσερις τραυματίσθηκαν κατά την έκρηξη που σημειώθηκε σε εργοστασιακό συγκρότημα της BASF στο Λούντβιχσχάφεν, ανέφερε στον ιστότοπό της η γερμανική εφημερίδα Bild.

Η BASF ανακοίνωσε νωρίτερα πως άνθρωποι τραυματίσθηκαν και μερικοί αγνοούνται μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στο βόρειο τομέα του λιμανιού του συγκροτήματος.

Η εταιρεία δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε σχόλιο. Πρόκειται να δώσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τις δημοτικές αρχές του Λούντβιχσχάφεν στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

"Η έκρηξη, την οποία ακολούθησαν πυρκαγιές, σημειώθηκε στη διάρκεια εργασιών σε ένα σύστημα αγωγών", ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο γερμανικός όμιλος που έκανε λόγο, ακριβώς όπως και ο δήμος του Λουντβιχσάφεν, για "πολλούς τραυματίες και για άλλους που φέρονται ως αγνοούμενοι". Οι μετρήσεις που έγιναν στο περιβάλλον δεν έδειξαν αυξημένες τιμές. Το εργοστάσιο έκλεισε.

Εκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στη Γερμανία -Τουλάχιστον 1 νεκρός, 4 τραυματίες και αγνοούμενοι [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Οι αρχές ζήτησαν από τους κατοίκους στην περιοχη να παραμείνουν στα σπίτια τους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα, καθώς ο μαύρος καπνός από την έκρηξη στο εργοστάσιο της BASF έχει εξαπλωθεί σε όλη την περιοχή.

Huge fires and explosions at the #BASF in Ludwigshafen, Germany. About 2 miles from my home - keep your windows closed!! pic.twitter.com/bD6Qv9hYhk

Πηγή βίντεο: youtube/Ulli Z.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ basf έκρηξη Γερμανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ