Παρέμβαση Οικονόμου για την ομαλή διεξαγωγή της επιστροφής φόρων - iefimerida.gr

Παρέμβαση Οικονόμου για την ομαλή διεξαγωγή της επιστροφής φόρων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την βοήθεια οικονομικών επιθεωρητών και οικονομικού εισαγγελέα ζήτησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Παντελής Οικονόμου, για να διασφαλίσει την ομαλότητα κατά τη διεξαγωγή της διαδικασίας επιστροφής φόρων σε επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα.

Στόχος του Παντελή Οικονόμου είναι να εμποδίσει εφοριακούς να επιστρέφουν «κατά βούληση» φόρους σε επιχειρήσεις και πολίτες.

Συγκεκριμένα, με επιστολή του στον Γενικό Γραμματέα Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων Ιωάννη Καπελέρη την οποία κοινοποιεί στον υπουργό Ευάγγελο Βενιζέλο, στον Γενικό Διευθυντή Οικονομικής Επιθεώρησης, Ανάργυρο Κουτσιλιέρη και στον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Γρηγόρη Πεπόνη, ο κ. Οικονόμου ζητά την αντικειμενικοποίηση του συστήματος επιστροφής των φόρων και τη στεγανοποίησή του από ενδεχόμενη διαφθορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ