Η Μαρί Σαντάλ σχεδιάζει παιδικά ρούχα για την Marks & Spencer [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μαρί Σαντάλ σχεδιάζει παιδικά ρούχα για την Marks & Spencer [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την δική της σειρά από παιδικά ρούχα, η Μαρί Σαντάλ αποφάσισε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό βήμα και να συνεργαστεί με γνωστή εταιρία ρούχων.

Η πριγκίπισσα της Δανίας και πρώην μέλος της ελληνικής βασιλικής οικογενείας συνεργάζεται με το γνωστό brand, Marks & Spencer, δημιουργώντας μία αυτοτελή συλλογή από παιδικά ρούχα, αξεσουάρ και δώρα.

A photo posted by Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) on May 22, 2016 at 1:40am PDT

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη μ΄αυτή την πρώτη μου συνεργασία με τους Marks & Spencer και πιστεύω πως αυτή η συλλογή αποτυπώνει την μαγεία της παιδικής ηλικίας», δήλωσε η Μαρί Σαντάλ, μητέρα πέντε παιδιών. «Μαζί σχεδιάσαμε μια όμορφη συλλογή ρούχων και δώρων για μωρά, αγοράκια και κοριτσάκια σε απαλούς και γλυκούς τόνους. Είναι μια κλασική και σύγχρονη συλλογή με κεφάτη και παιχνιδιάρικη διάθεση.»

A photo posted by Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) on Jun 19, 2015 at 8:08am PDT

Σύμφωνα με την Βρετανική Vogue, η συλλογή που αποτελείται από 33 κομμάτια θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και στο διαδίκτυο από την 1η Νοεμβρίου.

A photo posted by Marie-Chantal Of Greece (@mariechantal22) on Sep 26, 2015 at 2:03am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρί Σαντάλ ρούχα Marks&Spencer
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ