Αφαντο παραμένει το Τσέσνα -Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροπλάνου με τους δύο επιβαίνοντες - iefimerida.gr

Αφαντο παραμένει το Τσέσνα -Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροπλάνου με τους δύο επιβαίνοντες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: Flickr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έρευνες στην ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων έχει ξεκινήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον εντοπισμό αεροπλάνου τύπου Τσέσνα, το στίγμα του οποίου χάθηκε το απόγευμα της Κυριακής, ενώ πετούσε πάνω από την ορεινή Αχαΐα.

Το μικρό αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα απογειώθηκε από τα Μέγαρα με προορισμό την Πελοπόννησο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κυβερνήτης ήταν εν ενεργεία πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, και μόλις 32 ετών.

Σύμφωνα με πηγές της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, η τελευταία επικοινωνία που είχε ήταν στις 17.15 με το Κέντρο Ελέγχου της Ανδραβίδας.

Οι έρευνες που έγιναν κατά την διάρκεια της νύκτας δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, ενώ η πρωινή ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή των Καλαβρύτων δυσκόλευε τις προσπάθειες των εναερίων και επίγειων μέσων.

Ειδικότερα, στις έρευνες συμμετέχουν ελικόπτερα, τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής και της 6ης ΕΜΑΚ με 10 άτομα, πεζοπόρα τμήματα, καθώς και περιπολικά της Αστυνομίας, ενώ παρέχει βοήθεια και ο δήμος Καλαβρύτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον ορεινό όγκο, έρευνες πραγματοποιούνται και στο φαράγγι του Βουραικού, ενώ πυροσβέστες και αστυνομικοί προσπαθούν να συλλέξουν μαρτυρίες από κατοίκους των ορεινών κοινοτήτων, για το είδαν ή άκουσαν κάτι χθες το απόγευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσέσνα έρευνες Καλάβρυτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ