Αυλαία στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Εκλεισαν οι κάλπες -Επανεκλέγεται ο Αλέξης Τσίπρας - iefimerida.gr

Αυλαία στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Εκλεισαν οι κάλπες -Επανεκλέγεται ο Αλέξης Τσίπρας

Φωτογραφίες: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι σύνεδροι ψήφισαν για την εκλογή προέδρου του κόμματος, με μόνο υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καθώς και για την εκλογή των 151 μελών της νέας Κέντρικής Επιτροπής, με τους υποψηφίους να είναι περισσότεροι από 450.

Λίγο πριν τις 7 έκλεισαν οι κάλπες για την διαδικασία των ψηφοφοριών στο Τάε Κβον Ντο και πλέον ξεκινά η καταμέτρηση. Το αποτέλεσμα για τον πρόεδρο του κόμματος θα ανακοινωθεί απόψε ενώ λόγω όγκου σταυροδοσίας και υποψηφίων τα αποτελέσματα για την Κεντρική Επιτροπή πιθανόν να ανακοινωθούν την Δευτέρα.

Αυλαία στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Εκλεισαν οι κάλπες -Επανεκλέγεται ο Αλέξης Τσίπρας | iefimerida.gr 0

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας προσήλθε να ψηφίσει το μεσημέρι της Κυριακής. Αμέσως μετά, είχε σύντομη κουβέντα με συνέδρους που βρίσκονταν στις κάλπες εκείνη την ώρα.

Αυλαία στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Εκλεισαν οι κάλπες -Επανεκλέγεται ο Αλέξης Τσίπρας | iefimerida.gr 1

Ο σύνεδροι ψηφίζουν σε τρεις κάλπες: για πρόεδρο, για Κεντρική Επιτροπή και Εξελεγκτική Επιτροπή, καθώς επίσης και για την Περιφερειακή Συγκρότηση.

Αυλαία στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Εκλεισαν οι κάλπες -Επανεκλέγεται ο Αλέξης Τσίπρας | iefimerida.gr 2

Οι υποψήφιοι για την ΚΕ ειναι 419 και θα εκλεγούν 151. Ο κάθε σύνεδρος έχει δικαίωμα να βάλει μέχρι 45 σταυρούς. Για την Εξελεγκτική Επιτροπή μπαίνουν μέχρι 2 σταυροί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ