Δορυφορική με δώρο καραμπίνα! - iefimerida.gr

Δορυφορική με δώρο καραμπίνα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διαφημιστές δύο δορυφορικών δικτύων στις ΗΠΑ σε κυνηγούν κυριολεκτικά με τη καραμπίνα!

Ποιος έχει λεφτά για δορυφορική; Πόση ανάγκη έχει κανείς για τα συνδρομητικά κανάλια;Αυτά σκέφτονται κάθε φορά τα παιδιά στο marketing και δίνουν άφθονες τις προσφορές μαζί με τη συνδρομή σε δορυφορικές τηλεοράσεις: δωρεάν εγκατάσταση, εκπτώσεις στο σουπερμάρκετ, κρέμες αδυνατίσματος, σετ τάπερ είναι μόνο λίγα από τα θέλγητρα μιας άχρηστης πολυκαναλικής τηλεόρασης στη μακρινή Δύση. Οι υπεύθυνοι ωστόσο των αλυσίδων Radioshack και Dish Network στις ΗΠΑ, είχαν πιο ζωηρή φαντασία και προσφέρουν μία καραμπίνα –γεμάτη-, με κάθε αγορά δορυφορικής tv!

Όχι δεν βρισκόμαστε στο Texas, ωστόσο στο Idaho και τη Montana η οπλοχρησία είναι επιτρεπτή και αγαπημένη συνήθεια. Ο Steve Strand ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της επικερδούς κίνησης τρίβει τα χέρια του, αναλογιζόμενος πως οι συνδρομητές τριπλασιάστηκαν στην έναρξη της προσφοράς! Σύμφωνα με τη σχετική διαφήμιση, με κάθε εγκατάσταση δορυφορικής από τις αλυσίδες Radioshack και Dish Network, δίνεται κουπόνι αξίας 135€ για αγορά καραμπίνας από τοπικό κατάστημα. Ένα γεγονός που αξίζει ωστόσο να σημειωθεί είναι ότι η πλειονότητα των ατόμων που ανταποκρίθηκαν στη προσφορά ήταν γυναίκες! Όπως μάλιστα λέει χαρακτηριστικά και ο Strand “Στη Montana η γιαγιά κυκλοφορεί και οπλοφορεί!”. Εκπαιδευτική τηλεόραση εν ολίγοις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ