Η Τζέσικα Πάρκερ προσέλαβε Ελληνα σεφ -Θα της μαγειρεύει τρεις φορές την εβδομάδα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Τζέσικα Πάρκερ προσέλαβε Ελληνα σεφ -Θα της μαγειρεύει τρεις φορές την εβδομάδα [εικόνα]

Φωτογραφία: instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απλή και ακομπλεξάριστη είναι σύμφωνα με τον Ελληνα σεφ, Γιάννη Τόμπα, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Ο 29χρονος σεφ που τα τελευταία τρία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική μαγείρεψε στη σταρ του Χόλιγουντ και τους προσκεκλημένους της ελληνικά εδέσματα.

Η Τζέσικα Πάρκερ προσέλαβε Ελληνα σεφ -Θα της μαγειρεύει τρεις φορές την εβδομάδα [εικόνα]  | iefimerida.gr 0

«Πριν από περίπου έναν μήνα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μου έστειλε email, λέγοντας ότι είχε ακούσει τα καλύτερα για μένα και ότι οι δημιουργίες μου είναι καθαρά ελληνικές! Οταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο άρχισε να μου εκθειάζει την Ελλάδα, το φαγητό, τους ανθρώπους! Η ίδια μιλάει λίγα ελληνικά. Είναι πολύ απλή και ακομπλεξάριστη. Με ρώτησε αν είμαι διαθέσιμος να με "προσλάβει" και βέβαια είπα "ναι"!» εξήγησε ο σεφ μιλώντας σε καθημερινή εφημερίδα και συμπλήρωσε: «Θα πηγαίνω τρεις φορές την εβδομάδα να της μαγειρεύω, καθώς και κάποιες μέρες έξτρα όταν έχει καλεσμένους».

Η ηθοποιός εξήγησε στον Γιάννη Τόμπα ότι της αρέσει το απλό ελληνικό φαγητό, σαν αυτό της ταβέρνας αυτό δηλαδή που τρώνε οι Ελληνες στην καθημερινότητα τους και όχι τα fancy.

«Είναι πολύ καλός άνθρωπος, πολύ απλός και τελείως ακομπλεξάριστη. Η συνεργασία μας είναι άψογη! Εξίσου πολύ καλός είναι και ο άντρας της, ο ηθοποιός Μάθιου Μπρόντερικ. Είναι μία από τις καλύτερες οικογένειες που έχω δουλέψει!», δήλωσε ο ταλαντούχος σεφ.

Οσο και το μενού αυτό περιλάμβανε: βλίτα βραστά με λεμόνι και ελαιόλαδο, φάβα, σπανακόπιτα, πατάτες λεμονάτες, αρνίσια παϊδάκια, κεφτεδάκια, λαχανοντολμάδες και ντολμαδάκια γιαλαντζί και άφθονη ελληνική σαλάτα. Οσον αφορά τα γλυκά οι καλεσμένοι απόλαυσαν μπακλαβά και ραβανί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ