«Ποδαρικό» με περικοπές 16,5 δισ. ευρώ στις δαπάνες από τον Ραχόι - iefimerida.gr

«Ποδαρικό» με περικοπές 16,5 δισ. ευρώ στις δαπάνες από τον Ραχόι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η αύξηση των συντάξεων, σε πραγματικούς αριθμούς, είναι η μόνη αύξηση που θα ακούσετε από μένα σήμερα», τόνισε ο Ισπανός πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι κατά τη διάρκεια ομιλίας του, προσθέτοντας ότι αστόχος του είναι «η μείωση του ελλείμματος κατά 16,5 δισ. ευρώ για το 2012»

«Ο πρώτος νόμος που θα ψηφίσει η νέα κυβέρνηση θα αποσκοπεί στη σταθερότητα του προϋπολογισμού για το 2012» δήλωσε ο Μαριάνο Ραχόι προσθέτοντας χαρακτηριστικά ότι «οι μεταρρυθμίσεις στον τραπεζικό κλάδο και τα νέα μέτρα λιτότητας, τα οποία θα ανακοινωθούν στις 30 Δεκεμβρίου θα περιλαμβάνουν εκτός των άλλων πάγωμα προσλήψεων στο δημόσιο και κατάργηση πολλών κρατικών επιτροπών»

Όσον αφορά την αντιμετώπιση της ανεργίας στην Ισπανία, η οποία έχει ξεπεράσει το 23%, ο Ισπανός Πρωθυπουργός ανακοίνωσε επιδότηση 3.000 ευρώ, σε όσες επιχειρήσεις προχωρήσουν στην πρώτη τους πρόσληψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ