Billboard: Γυναίκα της Χρονιάς 2016 η Μαντόνα - iefimerida.gr

Billboard: Γυναίκα της Χρονιάς 2016 η Μαντόνα

Φωτογραφία: Instagram @madonna
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βραβείο Billboard για τη Γυναίκα της Χρονιάς 2016 θα λάβει η Μαντόνα στην τελετή που θα γίνει στη Νέα Υόρκη.

«Η Madonna ανήκει στους λίγους εκείνους καλλιτέχνες των οποίων η επιρροή και η καριέρα υπερβαίνουν την μουσική», υποστήριξε η Τζανις Μαίν πρόεδρος του ομίλου Hollywood Reporter-Billboard Media Group.

«Με το δημιουργικό της όραμα, τις συνεχείς καινοτομίες και την αφοσίωσή της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, αποτελεί έμπνευση για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο, κι όλα αυτά ενώ έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ που υπάρχει εκεί έξω. Επιπρόσθετα είναι και σπουδαία φεμινίστρια, μια μοναδική στο είδος της καλλιτέχνις που έχει χρησιμοποιήσει την επιρροή της για να αλλάξει τη συζήτηση γύρω από τις γυναίκες, την σεξουαλικότητα και το δικαίωμα στην ισότητα» πρόσθεσε.

Η επιλογή της Μαντόνα ως Γυναίκα της Χρονιάς 2016 σχετίζεται τόσο με την ακτιβιστική και φιλανθρωπική της δράση, όσο και με την περιοδεία της Rebel Heart Tour, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντόνα Γυναίκα της Χρονιάς 2016 billboard
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ