Δραματική έκκληση Ομπάμα: Στις εκλογές του Νοεμβρίου διακυβεύεται η δημοκρατία - iefimerida.gr

Δραματική έκκληση Ομπάμα: Στις εκλογές του Νοεμβρίου διακυβεύεται η δημοκρατία

Φωτογραφία: wikipedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια δραματική έκκληση απηύθυνε στους ψηφοφόρου των ΗΠΑ ο Μπαράκ Ομπάμα, προειδοποιώντας ότι στις εκλογές του Νοεμβρίου «διακυβεύεται η ίδια η δημοκρατία».

Υποστήριξε μάλιστα πως η πρόοδος που επιτεύχθηκε κατά τη διάρκεια της δικής του προεδρίας, «θα πεταχτεί από το παράθυρο» αν οι ψηφοφόροι ψηφίσουν τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ομπάμα εκφώνησε την ομιλία αυτή σε μια προεκλογική συγκέντρωση υπέρ της Χίλαρι Κλίντον στο Κλίβελαντ του Οχάιο. Κάλεσε μάλιστα τους ψηφοφόρους να σπεύσουν να ψηφίσουν από τώρα, εφόσον έχει ξεκινήσει η διαδικασία της επιστολικής ψήφου στην Πολιτεία αυτή.

Αναφερόμενος στα όσα έχει πει κατά καιρούς ο Ντόναλντ Τραμπ για τις γυναίκες, ο Μπαράκ Ομπάμα υπογράμμισε ότι «δεν χρειάζεται να είσαι σύζυγος ή πατέρας» για να ξέρεις ότι τα σχόλια του «δεν είναι σωστά». Αρκεί να είσαι ένα αξιοπρεπές ανθρώπινο ον, πρόσθεσε.

Η ομιλία του Ομπάμα διακόπηκε για λίγα λεπτά από έναν υποστηρικτή του Τραμπ που ακούστηκε να φωνάζει ότι ο Μπιλ Κλίντον είναι βιαστής. Ο Μπαράκ Ομπάμα άφησε να εννοηθεί ότι ο άνθρωπος αυτός ίσως πληρώθηκε για να πάει στη συγκέντρωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάρακ Ομπάμα δημοκρατία Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ