BBC: Μπέρδεψαν την πρωθυπουργό της Σκωτίας με τον γορίλα που το έσκασε από το ζωολογικό κήπο [βίντεο] - iefimerida.gr

BBC: Μπέρδεψαν την πρωθυπουργό της Σκωτίας με τον γορίλα που το έσκασε από το ζωολογικό κήπο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια απίστευτη γκάφα έκανε η παραγωγή της εκπομπής του BBC Breakfast όταν η προαναγγελία συνέντευξης της σκωτσέζας πρωθυπουργού Νίκολα Στέρζτον συνοδεύτηκε από τρέιλερ με τον γορίλα που το έσκασε από ζωολογικό κήπο.

Οι δύο παρουσιαστές της δημοφιλούς εκπομπής Naga Munchetty and Charlie Stayt παρουσιάζαν την επικείμενη συνέντευξη της Νίκολα Στέρτζον και στο βίντεο που ακολούθησε εμφανίστηκε ο γορίλας Κουμπούκα, 184 κιλών, που το έσκασε από ζωολογικό κήπο στο Λονδίνο.

BBC: Μπέρδεψαν την πρωθυπουργό της Σκωτίας με τον γορίλα που το έσκασε από το ζωολογικό κήπο [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η στιγμή που ακολούθησε ήταν αμήχανη και για τους δύο παρουσιαστές, οι οποίοι απέδωσαν την γκάφα στο γεγονός ότι θα ακολουθούσε το θέμα με την απόδραση του μεγαλόσωμου θηλαστικού.

BBC: Μπέρδεψαν την πρωθυπουργό της Σκωτίας με τον γορίλα που το έσκασε από το ζωολογικό κήπο [βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Ζητώ συγνώμη. Είναι προφανές ότι έχουμε λάθος εικόνες για το συγκεκριμένο θέμα. Οπως, σαφώς θα μαντέψατε, το θέμα που θα ακολουθήσει, είναι η απόδραση του γορίλα από τον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου», απολογήθηκε ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών. Στο βίντεο από τον Independent, φαίνεται η αμηχανία των παρουσιαστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BBC στέρτζον γορίλας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ