Γερμανία: Γιατί η αυτοκτονία του Σύρου πρόσφυγα δυσκολεύει την αστυνομία - iefimerida.gr

Γερμανία: Γιατί η αυτοκτονία του Σύρου πρόσφυγα δυσκολεύει την αστυνομία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο θάνατος στη φυλακή του Σύρου πρόσφυγα που φέρεται να σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο δυσκολεύει τους Γερμανούς ερευνητές να εντοπίσουν το δίκτυο που βρίσκεται πίσω από τη ριζοσπαστικοποίησή του, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης.

«Κάτι πήγε στραβά (...) και έγιναν λάθος εκτιμήσεις», είπε ο Στέφεν Ζάιμπερτ στη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου αναφερόμενος στην υπόθεση του Τζάμπερ αλ Μπακρ, ο οποίος αυτοκτόνησε στο κελί της φυλακής που κρατούνταν τη Λειψία.

«Στην υπόθεση του αλ Μπακρ ο θάνατος του υπόπτου καθιστά πιο δύσκολο το έργο των ερευνητών καθώς δεν είναι πλέον δυνατό να μάθουμε από αυτόν όσα θα μπορούσε να μας πει», πρόσθεσε ο Ζάιμπερτ.

Ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης επεσήμανε ότι θα πρέπει να ερευνηθεί ενδελεχώς το θέμα της αυτοκτονίας του 22χρονου Σύρου πρόσφυγα. Τα αποτελέσματα της νεκροψίας έδειξαν σήμερα ότι ο νεαρός άνδρας, που ταξίδεψε στην Τουρκία αφού έλαβε άσυλο στη Γερμανία, αυτοκτόνησε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύρος πρόσφυγας αυτοκτονία Γερμανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ