5 μαγαζιά στην Αθήνα που «αποθεώνουν» τις τηγανιτές πατάτες [εικόνες] - iefimerida.gr

5 μαγαζιά στην Αθήνα που «αποθεώνουν» τις τηγανιτές πατάτες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί ποτέ να μην δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις τηγανιτές πατάτες, μιας και πάντα λειτουργούν ως συνοδευτικό, αλλά σίγουρα θα τις εκτιμήσεις την πρώτη φορά που θα αποφασίσεις να κάνεις την σκανδαλιά σου και αντί για ένα κλαμπ σάντουιτς με πατάτες, δεις στο πιάτο σου μόνο σαλάτα ( true story).

Και επειδή το street food ανανεώνεται συνεχώς, σε πολλά μαγαζιά δεν θα βρεις ένα απλό πιάτο με πατάτες, αλλά και «ψαγμένες» σος, λιωμένα τυριά, μπέικον, ιδιαίτερα «σχήματα» και διαφόρων ειδών ποικιλίες πατάτας.

Εμείς βρήκαμε τα μαγαζιά που εκτός από νόστιμα μπέργκερ, κρέατα και ποικιλίες, γνωρίζουν καλύτερα απ΄ όλους πως δεν πρέπει ποτέ να παραμελούμε το κεφάλαιο... τηγανιτές πατάτες!

  • Berliner, Νέο Ηράκλειο

Εκτός ότι το συγκεκριμένο μαγαζί πάει το μπέργκερ σε άλλη διάσταση, καθώς θα βρεις μπέργκερ με βάση τη ζύμη βάφλας, brioche και ντόνατ. Ωστόσο εκπληκτικές ενα και οι τηγανιτές τους πατάτες, οι οποίες σερβίρονται είτε με ένα αυγό-μάτι από πάνω ή με λιωμένο τσένταρ και μπέικον ή με πάπρικα για τους πιο τολμηρούς.

5 μαγαζιά στην Αθήνα που «αποθεώνουν» τις τηγανιτές πατάτες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Πλαπούτα 57 (11πμ-1μμ.)

Δείτε τα υπόλοιπα 4 μαγαζιά στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τηγανιτές πατάτες μαγαζιά Αθήνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ