Τόσκας: Η ΝΔ εκμεταλλεύεται πολιτικά την επίθεση κατά Τσατάνη - iefimerida.gr

Τόσκας: Η ΝΔ εκμεταλλεύεται πολιτικά την επίθεση κατά Τσατάνη

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «μικροπολιτική εκμετάλλευση» της βομβιστικής επίθεσης με στόχο την εισαγγελέα Εφετών Γεωργία Τσατάνη από τη ΝΔ κάνει λόγο ο Νίκος Τόσκας, κάνοντας επίθεση στον Γιώργο Κουμουτσάκο.

«Ο κ. Κουμουτσάκος, δίκην αστυνομικού ντετέκτιβ, συστηματικά επιλέγει να λησμονεί πλήρως τα τεκταινόμενα επί των ημερών της "Νέας Δημοκρατίας" και καταφεύγει άλλη μία φορά σε μικροπολιτική εκμετάλλευση ενός γεγονότος καταδικαστέου από όλα τα δημοκρατικά κόμματα», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο κ. Κουμουτσάκος είχε χαρακτηρίσει πολύ σοβαρό γεγονός της επίθεση και εκτός των άλλων υπογράμμισε ότι «εκθέτει συνολικά την κυβέρνηση που ολιγωρεί συστηματικά στην επιβολή του νόμου και της τάξης, ενώ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τάσσονται, έμμεσα ή άμεσα, στο πλευρό κατηγορούμενων για τρομοκρατία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ