Η Κέιτ Μίντλετον πήρε το αεροπλάνο της γραμμής! Το σοκ των επιβατών [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κέιτ Μίντλετον πήρε το αεροπλάνο της γραμμής! Το σοκ των επιβατών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ, το αγαπημένο, για τους Βρετανούς, μέλος της βασιλικής οικογένειας έκανε την έκπληξη προχθές, όταν επιβιβάστηκε σε μια εμπορική πτήση!

Η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκε αυθημερόν την Τρίτη το Ρότερνταμ και αν και δεν γνωρίζουμε πώς πήγε γνωρίζουμε πώς επέστρεψε στο Λονδίνο. Με μια κοινή εμπορική πτήση της Βritish Airways.

Σύμφωνα με τους επιβαίνοντες της πτήσης, αφού είχαν επιβιβαστεί όλοι μπήκε στο αεροπλάνο η Κέιτ Μίντλετον συνοδευόμενη από τους σωματοφύλακές της.

Η δούκισσα του Κέιμπριτζ κάθισε στην πρώτη σειρά καθόλη τη διάρκεια της 50λεπτης πτήσης, ενώ γύρω της, οι συνεπιβάτες της δεν σταμάτησαν λεπτό να την φωτογραφίζουν.

Το μοναδικό προνόμια που απόλαυσε η Κέιτ Μίντλετον σε σχέση με τους άλλους επιβαίνοντες ήταν ότι κατά την άφιξη κατέβηκε πρώτη, με διαφορά δύο λεπτών από τους υπόλοιπους και το αυτοκίνητό της την περίμενε ακριβώς στο τέλος της σκάλας του αεροπλάνου...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Catherine Middleton Italia (@katemiddletonitalia) στις

Can you imagine sitting on the plane waiting to take off and Kate Middleton walks on. My dream! She obvi got to get off the plane first pic.twitter.com/fqzho0eGau

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον αεροπάνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ