Παππάς για ΕΣΡ: Η στάση της ΝΔ είναι αδιανόητη -Το καλύτερο δώρο στους διαπλεκόμενους - iefimerida.gr

Παππάς για ΕΣΡ: Η στάση της ΝΔ είναι αδιανόητη -Το καλύτερο δώρο στους διαπλεκόμενους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κόντρα ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση για τη συγκρότηση του ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες συνεχίζεται.

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς επιτίθεται στην ΝΔ που αρνείται να συναινέσει για τη συγκρότηση του ΕΣΡ. Ο κ.Παππάς υποστηρίζει πως η στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι αδιανόητη και εξόφθαλμα αντιθεσμική. Τονίζει μάλιστα πως με αυτόν τον τρόπο η ΝΔ κάνει το καλύτερο δώρο από την αξιωματική αντιπολίτευση δε μπορούν να περιμένουν οι διαπλεκόμενοι και το καθεστώς της ασυδοσίας.

Δήλωση Παππά
Η στάση της ΝΔ είναι αδιανόητη και εξόφθαλμα αντιθεσμική.
Δηλώνουν ότι θα μπλοκάρουν τη συγκρότηση του ΕΣΡ.
Καλύτερο δώρο από την αξιωματική αντιπολίτευση δε μπορούν να περιμένουν οι διαπλεκόμενοι και το καθεστώς της ασυδοσίας.
Η ΝΔ οφείλει σήμερα, τώρα να ανακαλέσει και να προσέλθει με καλή πίστη στη διάσκεψη των προέδρων για να συγκροτηθεί ΕΣΡ.

ΝΔ: Προαπαιτούμενο για συναίνεση είναι η κατάργηση του νόμου Παππά
Οπως δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης θα υπάρξει πρόταση για το ΕΣΡ στη Διάσκεψη των Προέδρων, την προσεχή Τετάρτη ή την Πέμπτη, θα γίνει συζήτηση επ΄ αυτής και λήψη απόφασης.
Ωστόσο αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικά και η νέα πρόταση του κ. Βούτση δεν φαίνεται να έχει πολλές πιθανότητες να ευοδωθεί. Κι αυτό γιατί από τη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα δια του Κ. Μητσοτάκη επισημάνθηκε στον κ. Βούτση ότι η Ν.Δ δεν θα μεταβάλει στάση. Η ενημέρωση έγινε λίγο πριν από την έναρξη της προ ημερησίας την περασμένη Δευτέρα όταν ο Πρόεδρος της Βουλής κατέβηκε από το έδρανό του και πήγε στο έδρανο του Κυριάκου Μητσοτάκη ενημερώνοντάς τον για την πρόθεσή του.

Ο κ. Μητσοτάκης ωστόσο ήταν κατηγορηματικός και με μια κίνηση του χεριού που παρέπεμπε σε "αποκλείεται" είπε στον κ. Βούτση ότι η θέση της Ν.Δ δεν αλλάζει και πως προαπαιτούμενο για τη συναίνεση είναι η κατάργηση του νόμου Παππά και η επιστροφή όλων των αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Παππάς ΕΣΡ τηλεοπτικές άδειες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ