Η Τριερβελέρ δημοσίευσε μήνυμα του Ολάντ που αποκαλεί τους Γάλλους «ξεδοντιάρηδες» - iefimerida.gr

Η Τριερβελέρ δημοσίευσε μήνυμα του Ολάντ που αποκαλεί τους Γάλλους «ξεδοντιάρηδες»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πονοκέφαλο» φαίνεται πως εξακολουθεί να δημιουργεί στον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, η πρώην σύντροφός του, Βαλερί Τριερβελέρ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, η πρώην σύντροφός του δεν επέλεξε την χθεσινή ημέρα τυχαία προκειμένου να δημοσιοποιήσει μέσω Twitter μήνυμα με το οποίο αποκαλούσε ξεδοντιάρηδες του Γάλλους, καθώς σήμερα πρόκειται να κυκλοφορήσει βιβλίο με εκμυστηρεύσεις του προέδρου Ολάντ κατά την διάρκεια της προεδρικής του θητείας.

Σύμφωνα με την πρώην σύντροφο του Ολάντ εκείνος της έστειλε στις 31 Μαΐου το 2005, το συγκεκριμένο μήνυμα: «Είμαι με την φίλη μου την Μπερναντέτ (Σιράκ) σε μια μεγάλη εκδήλωση στο καντόνι της. Της κάνω ένα νούμερο «γοητείας». Αλλά δεν πρέπει να ανησυχείς. Στην ομιλία της έκανε ένα καταπληκτικό σαρδάμ. Γέλασαν πολύ ακόμα και οι ξεδοντιάρηδες!». Οπως είναι φυσικό τα Tweets πυροδότησαν την κατάσταση στη Γαλλία με έντονες αποδοκιμασίες κατά του προέδρου.

Ωστόσο, ο πρόεδρος Ολάντ έσπευσε να διορθώσει την κατάσταση χαρακτηρίζοντας προδοσία αυτό που έκανε η πρώην σύντροφός του.«Της είπα: Βλέπω ανθρώπους που έρχονται προς τα εμένα κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων, είναι φτωχοί, δεν έχουν δόντια. Είναι ντροπιαστικό, είναι μια προδοσία. Όταν λέω ότι αγαπάω τους ανθρώπους, είναι αληθινό», υποστηρίζει ο Ολάντ.

Για ακόμη μια φορά βλέπουμε πόσο επικίνδυνη μπορέι να γίνει η Tριερβελέρ και πόσο μάλλον την στιγμή που εκείνος προετοιμάζεται να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία στην προεδρία της Γαλλίας...

Η Τριερβελέρ δημοσίευσε μήνυμα του Ολάντ που αποκαλεί τους Γάλλους «ξεδοντιάρηδες» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολάντ μήνυμα βιβλίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ