Υπό την εποπτεία της FIFA περνά η ΕΠΟ – Δεν αργούν οι εκλογές - iefimerida.gr

Υπό την εποπτεία της FIFA περνά η ΕΠΟ – Δεν αργούν οι εκλογές

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσαν να αφήσουν αμέτοχη την FIFA. Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία αναλαμβάνει να λύσει τα προβλήματα που δεν μπορούν να λυθούν εντός συνόρων, τοποθετώντας τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη επιτηρητή.

Ο Γ.Γ. της UEFA, Θεόδωρος Θεoδωρίδης θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην επιλογή των μελών της Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ, η οποία σκοπό έχει να οδηγήσει την ομοσπονδία στις εκλογές.

Ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρεμβαίνει έπειτα από εντολή της FIFA και όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», το προσωρινό διοικητήριο αναμένεται να αποτελείται από παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, 2-3 τεχνοκράτες και τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη σε ρόλο επιτηρητή.

Την ίδια ώρα βέβαια, η επανέναρξη του πρωταθλήματος αυτό το Σαββατοκύριακο, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά αφού άγνωστο παραμένει από ποιους θα προκύψει ο ορισμός διαιτητών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΟ Fifa Εκλογές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ