«Πλακώθηκαν» Μαραντόνα και Βερόν μέσα στο γήπεδο - Βαριές εκφράσεις [βίντεο] - iefimerida.gr

«Πλακώθηκαν» Μαραντόνα και Βερόν μέσα στο γήπεδο - Βαριές εκφράσεις [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν έδωσαν μια ακόμη παράσταση στην κόντρα τους.

Σε αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό στη Ρώμη, οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές δεν δίστασαν να κοντραριστούν ακόμη και εντός γηπέδου, με τον Μαραντόνα να αποκαλεί τον Βερόν «π@@@ γιο».

Ενα μαρκάρισμα του Βερόν, έριξε στο χορτάρι τον Ντιεγκίτο, ο οποίος αποχωρώντας για τα αποδυτήρια, κατευθύνθηκε προς τον Βερόν και σε έντονο ύφος άρχισε να τον βρίζει.

Αν και οι άνθρωποι ασφαλείας απομάκρυναν τους δύο άντρες, ο Μαραντόνα συνέχιζε να ωρύεται ενώ ο Βερόν δεν απέφυγε να κάνει δηλώσεις για το συμβάν. «Δεν μπορείς να πάρεις στα σοβαρά αυτά που λέει. Αλήθεια δεν δίνω καμία σημασία σε αυτά που λέει. Είναι εύκολο να μιλάς μπροστά σε κάμερες και μικρόφωνα, αλλά είναι εντελώς διαφορετικά να μιλάς με τον άλλον μπροστά σου».

⚽️ El cruce de Verón y Maradona en el partido de la paz. Falta, sin respuesta de Verón y discusión. pic.twitter.com/6ns301bXSH

⚽️ "Yo no te boludeo, yo no te boludeo", la frase de Maradona a Verón. pic.twitter.com/O3xMARhngf

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ