E! News: Η Καρντάσιαν έχει γίνει παρανοϊκή μετά τη ληστεία, θυμάται συνέχεια τι έγινε -Δεν μένει μόνη της - iefimerida.gr

E! News: Η Καρντάσιαν έχει γίνει παρανοϊκή μετά τη ληστεία, θυμάται συνέχεια τι έγινε -Δεν μένει μόνη της

Φωτογραφία: Instagram @kimkardashian
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολες στιγμές περνάει η Κιμ Καρντάσιαν μετά την ένοπλη ληστεία στο διαμέρισμα του ξενοδοχείου της στο Παρίσι.

Δημοσίευμα του E!News, επικαλούμενο πηγή, αναφέρει πως η τηλεπερσόνα γίνεται παρανοϊκή και συνεχώς θυμάται τι έγινε στο Παρίσι, με τους ληστές να εισβάλλουν στο δωμάτιό της να την δένουν και να την απειλούν, βάζοντας το όπλο στο στόμα της.

«Η Κιμ γίνεται παρανοϊκή, όταν είναι μόνη της. Θυμάται τι συνέβη και δεν κοιμάται καλά. Εχει συνεχώς έναν bodyguard δίπλα της», δηλώνει η πηγή.Στο πλευρό της έχει την οικογένειά της, ενώ έχει ζητήσει και επαγγελματική βοήθεια για να το ξεπεράσει.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή «τα πάει πολύ καλύτερα, αλλά θέλει ακόμα πολύ δρόμο για να επανέλθει»

«Δέχεται επαγγελματικές συμβουλές, με την οικογένεια και τους φίλους της να την υποστηρίζουν. Οι αδελφές και η μητέρα της βρίσκονται μαζί της κάθε μέρα», προσθέτει.

«Το να βρίσκεται μαζί με τα παιδιά της είναι ο τρόπος να της αποσπάται το μυαλό της. Η Νορθ γνωρίζει πως η μαμά της είναι στεναχωρημένη, με την Κιμ και τον Κάνι Γουέστ να προσπαθούν να μην αναφέρονται στο συμβάν μπροστά της», δηλώνει η πηγή στο E! News.

Ο ράπερ, αν και λείπει σε περιοδεία, της τηλεφωνεί συνεχώς για να δει αν είναι καλά, αναφέρει το δημοσίευμα.

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει ακυρώσει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις της για ένα μήνα και αναρρώνει στο σπίτι της στο Λος Αντζελες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κιμ Καρντάσιαν ληστεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ