Πόσα προσφέρουν ΟΠΑΠ και Alter Ego για τη χορηγία της Super League - iefimerida.gr

Πόσα προσφέρουν ΟΠΑΠ και Alter Ego για τη χορηγία της Super League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο πρωτάθλημα ξεκίνησε, αλλά ακόμη δεν έχει... κλείσει η κεντρική χορηγία της Super League.

ΟΠΑΠ και Alter Ego κατέθεσαν τις δύο προσφορές τους για την χορηγία και την Δευτέρα στο ΔΣ θα αποφασιστεί ποια από τις δύο θα γίνει δεκτή.

Οπως μετέδωσε ο SPORT FM η πρόταση της Alter Ego (το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη) είναι για δύο χρόνια με συνολικό ποσό 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Δύο εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνο (αυτόν που ήδη ξεκίνησε) και 2,5 εκατομμύρια για τον δεύτερο.

Ο ΟΠΑΠ έχει καταθέσει δύο διαφορετικές προτάσεις. Η πρώτη είναι κλειστό συμβόλαιο τετραετίας με 7.275.000 ευρώ. 1,275 εκατομμύρια για τον πρώτο χρόνο και από δύο εκατομμύρια για κάθε επόμενο.
Η δεύτερη προσφορά αφορά συμβόλαιο 2+2 ετών με δικαίωμα ανανέωσης μετά τα πρώτα δύο χρόνια από την πλευρά του ΟΠΑΠ. Για την πρώτη διετία το ποσό είναι 3.275.000 και για τη δεύτερη 5.5 εκατομμύρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League χορηγία ΟΠΑΠ alter ego
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ