Ο λόγος που δεν θες να είσαι single στη Δανία στα 25 σου -Σε δένουν και σου πετάνε κανέλα [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο λόγος που δεν θες να είσαι single στη Δανία στα 25 σου -Σε δένουν και σου πετάνε κανέλα [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: imgur
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν φτάνει που πιστεύεις πως θα μείνεις μόνος/η με τις γατούλες σου και έχεις ξηλώσει όλα τα ράφια σαν την Ματίνα Μανταρινάκη για να μην σου θυμίζουν πως θα μείνεις εκεί, υπάρχουν έθιμα που έρχονται να σου θυμίσουν πως είσαι 25 και single.

Οχι στην Ελλάδα, αλλά στη Δανία. Ναι, υπάρχει ειδικό έθιμο για τους μόνους 25άρηδες!

Για κάποιον περίεργο λόγο υπάρχει ένα παράξενο έθιμο στη Δανία, για όσους «τολμούν» να είναι χωρίς σύντροφο στα 25α γενέθλιά τους.

Η παράδοση θέλει τους αδέσμευτους να δένονται σε μια καρέκλα ή σε έναν στύλο και φίλους τους να τους πετάνε κανέλα. Είναι μια παραλλαγή του ευρωπαϊκού Cinnamon Challenge.

Ο λόγος που δεν θες να είσαι single στη Δανία στα 25 σου -Σε δένουν και σου πετάνε κανέλα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η ιδέα χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, όταν και Δανοί πωλητές μπαχαρικών αφιέρωναν χρόνο στη δουλειά τους, ξεχνώντας να βρουν σύντροφο. Κάπως έτσι, κατέληξε να γίνεται παράδοση το «λούσιμο» με μπαχαρικά.

Ο λόγος που δεν θες να είσαι single στη Δανία στα 25 σου -Σε δένουν και σου πετάνε κανέλα [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

imgur

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μόνος Δανία έθιμο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ