Ολάντ: Δεν θα παντρευτώ την Γκαγιέ, αν και αυτή θέλει [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολάντ: Δεν θα παντρευτώ την Γκαγιέ, αν και αυτή θέλει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν θα υπάρξει επισημοποίηση» υπογραμμίζει ο Γάλλος πρόεδρος μιλώντας για την ερωμένη του Ζουλί Γκαγιέ στο βιβλίο: «Un président ne devrait pas dire ça» δηλαδή «Ενας πρόεδρος δεν θα έπρεπε ποτέ να το πει αυτό».

«Αυτή είναι μια όμορφη γυναίκα», «ένα καλό κορίτσι», «είναι αξιοθαύμαστη. Επέδειξε απόλυτη διακριτικότητα στην ιστορία με την Βαλερί Τριερβελέρ», είπε ο Ολάντ μιλώντας στους δύο δημοσιογράφους της εφημερίδας «Le Monde» και συγγραφείς του βιβλίου, τον Ζεράρ Νταβέτ και τον Φαμπρίς Λομ.

Ολάντ: Δεν θα παντρευτώ την Γκαγιέ, αν και αυτή θέλει [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

«Η Ζουλί προσπαθεί να έχει τη ζωή της, όμως δεν είναι εύκολο», υποστηρίζει ο Γάλλος πρόεδρος ενώ ξεκαθαρίζει πως ο έρωτας τους δεν ήταν κεραυνοβόλος.

Όσο για τις νυχτερινές συναντήσεις του με τη Γαλλίδα ηθοποιό στην περίφημη «Rue du Cirque» στο Παρίσι, o Φρανσουά Ολάντ παραδέχεται ότι αυτό συνολικά έγινε δώδεκα φορές.

Ολάντ: Δεν θα παντρευτώ την Γκαγιέ, αν και αυτή θέλει [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Οσο για την Βαλερί Τριερβελέρ, ο Ολάντ είπε ότι έχει εμμονή με την Σεγκολέν, την πρώην σύντροφο και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του.

Ολάντ: Δεν θα παντρευτώ την Γκαγιέ, αν και αυτή θέλει [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Οσον αφορά την πολιτική ο ίδιος παραδέχεται πως θα ψηφίσει τον Νικολά Σαρκοζί σε περίπτωση που στον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2017 περάσει η ηγέτης του ακροδεξιού «Εθνικού Μετώπου» Μαρίν Λεπέν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φρανσουά Ολάντ Ζουλί Γκαγιέ βιβλίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ