Φρίκη: Παιδόφιλος 20 ετών βίασε τις ανήλικες κόρες του, το σκύλο και τις κότες - iefimerida.gr

Φρίκη: Παιδόφιλος 20 ετών βίασε τις ανήλικες κόρες του, το σκύλο και τις κότες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασύλληπτη φρίκη αποκαλύφθηκε σε δικαστήριο της Αδελαΐδας στην Αυστραλία.

Ενας νεαρός καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλακή καθώς ομολόγησε στη γυναίκα του πως είχε βιάσει την κόρη του, τη θετή του κόρη, τον σκύλο της οικογένειας και κοτόπουλα.

Ο νεαρός, παραδέχθηκε ότι σε ηλικία 20 ετών είχε βιάσει την κόρη του όταν ήταν μόλις 3 ετών και πως βίαζε τη θετή του κόρη από τα 9 μέχρι τα 11 της χρόνια την ώρα που κοιμόταν.

Παραδέχτηκε παράλληλα πως είχε κακοποιήσει κοτόπουλα και τον σκύλο της οικογένειας, σύμφωνα με το ABC.

Στο δικαστήριο έγινε γνωστό πως ο νεαρός είχε και στο παρελθόν σεξουαλικές επαφές με σκυλιά. Είχε υπάρξει και ο ίδιος θύμα κακοποίησης αλλά αναζητούσε θεραπεία.

«Δεν κάναμε τίποτα λάθος. Τα όμορφα αθώα παιδιά μου, δεν άξιζαν να συμβεί τέτοια τρομερή παραβίαση στο σώμα και τις καρδιές τους», ανέφερε η πρώην γυναίκα του σε ανακοίνωσή της.

Χαρακτηρίζοντας τις πράξεις του ως «αηδιαστικές και ανησυχητικές», ο δικαστής δήλωσε πως φαίνεται αποφασισμένος να κάνει θεραπεία για την αποτρόπαιη και ανώμαλη σεξουαλική του συμπεριφορά. «Είναι επιτακτική ανάγκη ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος περαιτέρω σεξουαλικής υποτροπής» είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ