Οριστικό τέλος για Χολέμπας και Εθνική – Τον αποχαιρέτησε και η ΕΠΟ - iefimerida.gr

Οριστικό τέλος για Χολέμπας και Εθνική – Τον αποχαιρέτησε και η ΕΠΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ομιλία του Χοσέ Χολέμπας στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα με την Εσθονία, φαίνεται πως ήταν και η τελευταία. Ο άσος της Γουότφορντ ανακοίνωσε το τέλος του από την Εθνική ομάδα και η ΕΠΟ τον αποχαιρέτισε με μια ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία σεβάστηκε την επιθυμία του 32χρονου ποδοσφαιριστή και με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τον Χολέμπας για την προσφορά του στην γαλανόλευκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ευχαριστούμε θερμά τον Χοσέ Χολέμπας για την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα την τελευταία πενταετία, κατά τη διάρκεια της οποίας η Εθνική Ομάδα έφτασε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης (EURO 2012) και στις δεκαέξι κορυφαίες του κόσμου (Μουντιάλ 2014).

Ο Χοσέ φόρεσε 38 φορές τη φανέλα της Εθνικής επιτελώντας με επιτυχία τα αγωνιστικά του καθήκοντα, ενώ χρίστηκε μια φορά σκόρερ.

Η απόφασή του να σταματήσει να αγωνίζεται με την Εθνική και να δώσει χώρο σε νεότερους παίκτες, όπως ανέφερε, είναι απολύτως σεβαστή. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του»



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εθνική Ομάδα ΕΠΟ Χοσέ Χολέμπας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ