Η «απάντηση» του Βαρουφάκη στον Στουρνάρα - iefimerida.gr

Η «απάντηση» του Βαρουφάκη στον Στουρνάρα

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέσω Twitter σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης τα όσα είπε σε βάρος του ο Γιάννης Στουρνάρας, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

«Η απάντησή μου στον Γιάννη Στουρνάρα στην Εφημερίδα των Συντακτών του Σαββάτου», προανήγγειλε ο πρώην υπουργός Οικονομικών. «Ως τότε ας επεκτείνουν την Πτώχευση προσποιούμενοι ότι την απέτρεψαν!», έγραψε ακόμη στην ανάρτησή του.

Μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος έριξε «βόμβες» κατά του κ. Βαρουφάκη.

Απαντώντας στο γιατί δεν παρενέβη για την εκροή κεφαλαίων, ο κ. Στουρνάρας «έδειξε» ευθέως τον κ. Βαρουφάκη, αναφέροντας ότι εξαιτίας του η ΕΚΤ σταμάτησε να δέχεται τα ελληνικά ομόλογα στις 4 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Στουρνάρας αποκάλυψε ότι ο κ. Βαρουφάκης πήγε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ και είπε ότι είναι υπουργός Οικονομικών μιας χρεοκοπημένης χώρας. «Τους είπα ''μην τον λαμβάνετε υπόψιν σας''» πρόσθεσε ο κ. Στουρνάρας και συμπλήρωσε ότι του απάντησαν «δεν μπορούμε να μην τον λάβουμε υπόψιν είναι υπουργός Οικονομικών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ