Νέα αναβολή στις εκλογές της ΕΠΟ - iefimerida.gr

Νέα αναβολή στις εκλογές της ΕΠΟ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Διαιτητικό Δικαστήριο έκανε την μεγάλη έκπληξη και σύμφωνα με τις πληροφορίες, αποδέχεται την προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου και έτσι θα έχουμε νέα αναβολη στις εκλογές της ΕΠΟ.

Ετσι, οι εκλογές της 26ης Οκτωβρίου αναβάλλονται ξανά και διορίζεται προσωρινή διοίκηση για πέντε μήνες.

Αφότου η προσφυγή του Βίκτωρα Μητρόπουλου έγινε δεκτή από το Διαιτητικό Δικαστήριο, προέκυψαν και τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τη σύνθεση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

Αξίζει λοιπόν να σημειωθεί ότι σε αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται ο ίδιος ο Μητρόπουλος, με τον πρόεδρο να αποφασίζεται ανάμεσα στα μέλη τη νέας διοίκησης.

Αναλυτικά τα μέλη: Στράτος, Σφακιανάκης, Αγραφιώτης, Σκαρτάδος, Κασιμάτης, Δομάζος, Καμάρας, Μαχλάς, Βαλαώρας, Τουτζιάρης, Παναγιωτάκης, Γαβριηλίδης, Γιάννης Παππάς, Καραβασίλης, Τζανόπουλος, Παπαπετρίδης, Βακάλης, Δημητρίου, Βούρβαχης, Σταράκης, Γκίτσιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ