Κλόε Καρντάσιαν: Η Κιμ δεν είναι καλά μετά από τη ληστεία στο Παρίσι - iefimerida.gr

Κλόε Καρντάσιαν: Η Κιμ δεν είναι καλά μετά από τη ληστεία στο Παρίσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά, ένα μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν μίλησε δημόσια για την ένοπλη ληστεία στο Παρίσι, με την Κλόε να δηλώνει ότι η αδελφή της δεν είναι «και τόσο καλά», μετά από αυτή την τρομακτική εμπειρία.

«Ηταν απίστευτα τραυματικό αυτό που της συνέβη, αλλά η οικογένειά μας είναι πολύ δεμένη και θα το ξεπεράσουμε όλοι μαζί», είπε η Κλόε Καρντάσιαν, στην εκπομπή της Ελεν ΝτεΤζένερις. «Θα πάρει καιρό. Ηταν τρομερό αυτό που της συνέβη», πρόσθεσε η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας στο Παρίσι στις 3 Οκτωβρίου, με τους δράστες να παίρνουν τα κοσμήματά της. Η αξία τους εκτιμάται στα 10 εκατ. δολάρια.

«Νομίζω ότι ήταν μία υπενθύμιση για να κάνουμε πολλές αλλαγές στη ζωή μας», απάντησε, όταν ρωτήθηκε για την απουσία των Καρντάσιαν από τα social media, μετά από το συμβάν. «Είναι ένα πραγματικά σοβαρό ζήτημα για την Κιμ. Είναι προσωπικό της θέμα το πότε θα μπορέσει να αφήσει πίσω της αυτό τον συναισθηματικό τρόμο», πρόσθεσε.

Η Κιμ Καρντάσιαν, που έχει πάνω από 84 εκ. followers στο Instagram και άλλους 48 εκατ. στο Twitter, δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση μετά από τη ληστεία, κατά την οποία οι δράστες της έβαλαν το πιστόλι στο στόμα, απειλώντας την, ενώ την είχαν δέσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ